Site icon Hetman News

Coca-Cola випустить новий алкогольний напій: Sprite з горілкою

Absolut & Sprite

Шанувальники горілки Absolut та лимонаду невдовзі зможуть насолоджуватися своїм улюбленим коктейлем, відкриваючи банку, після того, як виробники напоїв, Pernod Ricard та Coca-Cola, домовилися про створення нового напою, який поєднає алкоголь та Sprite. Французька компанія Pernod зазначила, що консервований коктейль Absolut&Sprite буде доступний на деяких європейських ринках, включаючи Велику Британію, Нідерланди та Іспанію, на початку 2024 року.

За даними компаній, банки цього напою будуть прикрашені двома найбільш відомими брендами у світі.

Sprite є ідеальним партнером для Absolut, і я впевнений, що наші спільні зусилля піднімуть цей напій до нового рівня”, – висловився генеральний директор Pernod, Александр Рікар.

В Pernod відзначають, що горілка є однією з найпопулярніших основ для готових алкогольних напоїв, а безалкогольні напої з лимоном та лаймом стають однією з найулюбленіших міксів для готових коктейлів.

За дослідженням IWSR у 2022 році, алкогольні напої, особливо на основі горілки, складають 45% великої частки на 10 найбільших ринках готових напоїв. І передбачається, що коктейлі та лонг-дрінки стимулюватимуть зріст.

На цих ринках понад 50% споживачів змушені купляти готові продукти від відомих брендів алкоголю, пива чи безалкогольних напоїв.

Виробники безалкогольних напоїв, такі як Coca-Cola, яка в партнерстві з виробником віскі Jack Daniels розпочала розширювати свою присутність на ринку алкоголю минулого року, продовжують своє розширення, оскільки зростає популярність сумішей на різних ключових ринках.

Тим часом виробники алкогольних напоїв також прагнуть заробити на категорії напоїв з низьким вмістом алкоголю, вартість яких, за очікуваннями, зросте на 11,6 мільярда доларів між 2022 і 2026 роками.

Попередньо передбачається, що обсяги продажів таких напоїв збільшаться на 24% за той самий період.

Exit mobile version