Site icon Hetman News

У WhatsApp з’явилась нова функція

WhatsApp

У WhatsApp було впроваджено функцію блокування прихованих чатів за допомогою пароля.

Наразі це нововведення доступне лише тестувальникам месенджера. Функція блокування чатів за допомогою пароля виявлена в бета-версії WhatsApp для Android під номером 2.23.24.20. У налаштуваннях цієї версії з’явився відповідний розділ, де користувачі можуть приховувати чати й встановлювати для цих переписок захисний пароль.

Варто зазначити, що використовуваний пароль може відрізнятися від того, який використовується для розблокування смартфона. Крім того, для доступу до прихованих чатів можна використовувати розблокування за допомогою обличчя або сканера відбитків пальців.

Повідомляється, що за допомогою цієї нової функції користувачі зможуть підвищити рівень захисту своїх даних. Зокрема, якщо зловмисник знає пароль смартфона, він не зможе отримати доступ до прихованої переписки, якщо для її захисту використовується інший пароль.

Зазначається, що приховані на одному пристрої чати будуть доступні на інших пов’язаних гаджетах.

Нововведення наразі доступне лише користувачам бета-версії WhatsApp для Android, яку можна завантажити з Google Play. Терміни розповсюдження функції на стабільні версії месенджера не розголошуються.

Exit mobile version