Site icon Hetman News

Байден про Трампа: Один кандидат надто старий і розумово непридатний, інший – я

Дональд Трамп та Джо Байден

Американський лідер вважає, що його опонент-республіканець дуже старий для посади президента. При цьому Джо Байден старший за Дональда Трампа на чотири роки, а його поведінка часто викликала непорозуміння.

Президент США Джо Байден 17 березня різко відповів 77-му президенту США, республіканцю Дональду Трампу на його жарти про психічний стан. Подія сталася на вечері Gridiron Club, найстарішій та одній з найпрестижніших журналістських організацій у світі, пише focus.ua за посиланням на агентство Reuters.

З’явлення Байдена на вечері, під час якої політики та журналісти обмінюються жартами, було першим випадком, коли президент особисто був присутній після Трампа у 2018 році.

Американський лідер заявив, що Трамп “вже занадто старий, щоб знову бути президентом”. Варто зазначити, що зараз Байдену 81 рік, а Трампу – 77 років.

“Один кандидат занадто старий і психічно непридатний, щоб бути президентом. Інший – я”, – заявив Байден перед понад 650 гостями.

Варто нагадати, що зазвичай Дональд Трамп піддавав сумніву розумові здатності Байдена через його похилий вік. Часто Трамп не стримується в висловлюваннях щодо опонента публічно.

Exit mobile version