Site icon Hetman News

Число нових випадків COVID-19 у Румунії зросло більш ніж у 25 разів за два місяці

Covid-19

Два місяці тому в Румунії фіксували менше ніж 500 нових випадків на тиждень, а на минулому тижні кількість випадків COVID зросла до 11 000. Збільшення у 26 разів. В Америці органи охорони здоров’я оголосили, що поновлять роздачу безкоштовних тестів на COVID, щоб інфекція не вийшла з-під контролю, повідомляє moldova1.md з посиланням на Digi24.

Президент Асоціації сімейних лікарів Бухарест-Ілфов Сандра Алексіу підтвердила для Digi24.ro, що кількість випадків збільшилася і говорить, що вона відчула це в своєму кабінеті, де щоденно тестує пацієнтів: “У понеділок я перевірила десять тестів і дев’ять були позитивними”. Однак вона стверджує, що цього слід було очікувати: поширенню вірусів сприяє як зміна сезону, так і відновлення діяльності після свят.

Сандра Алексіу також відзначила, що, хоча кількість випадків COVID збільшується, форми захворювання несерйозні, і вона пояснила це адаптацією як нашого організму, так і вірусу.

На питання, чи означає збільшення кількості випадків, що ми повертаємося до пандемії та обмежень, вона відповіла, що ті, хто відчуває себе інфікованим, повинні дотримуватися правил: ізолюватися та звертатися до лікаря. Крім того, вакцинація залишається ефективним інструментом проти коронавірусу.

Exit mobile version