Site icon Hetman News

Росія завдала удару по об’єктах енергетики України

ремонтні роботи на ЛЕП

Компанія “Укренерго” повідомляє, що в результаті російського масованого удару ракетами та “шахедами” в ніч на п’ятницю пошкоджені електростанції на заході та у центрі України. Компанія пише в Телеграмі, що в Дніпропетровській області застосовуються аварійні відключення, а в Харківській області введені графіки годинних відключень, повідомляє bbc.com.

Адміністрація Дніпропетровської області повідомляє, що в результаті російського масованого удару ракетами та “шахедами” в ніч на п’ятницю пошкоджено об’єкти енергетики в трьох районах, декілька осіб поранені.

“Пошкоджено декілька енергетичних об’єктів – в Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, відновлюватиметься вдома”, – пише прес-служба обласної адміністрації в Телеграмі.

У повідомленні йдеться, що під містом Кам’янське постраждав дачний кооператив: там зруйновані або пошкоджені декілька будинків і поранено п’ятеро людей, зокрема 5-річна дівчинка. Дівчинку поранено легко, а двоє чоловіків госпіталізовані, один з них – у важкому стані.

Облдержадміністрація стверджує, що за ніч над областю було збито 10 “шахідів” і чотири ракети.

Exit mobile version