Site icon Hetman News

Телефон з 1% заряду допоміг врятувати життя 12 людей

телефон

12 людей, які були зачинені в вантажівці, вдалося врятувати завдяки дзвінку з телефону, де залишився всього 1% заряду. Прибувши на місце події в Алконбері (Велика Британія), працівники поліції звільнили постраждалих, серед яких були підлітки віком від 15 до 17 років, пише focus.ua.

Британська поліція оприлюднила аудіозапис, на якому можна почути, як невідомий чоловік звертається до оператора служби 999: “Ми вмираємо, ви можете нас врятувати? Нам потрібна допомога, мем”.

Диспетчер, яка прийняла виклик, поводилася професійно та з’ясувала, що постраждалий перебуває в кузові вантажівки, але не розуміє, де саме знаходиться транспортний засіб. За його словами, поруч також була вагітна жінка.

Після екстреного телефонного дзвінка британцю повідомили, що правоохоронці докладають усіх зусиль, щоб знайти машину.

“Людям було холодно, вони годинами стукали, але ніхто не приходив на допомогу. Оскільки у чоловіка залишився лише 1% заряду на телефоні, він хвилювався за благополуччя всіх, хто був на борту. На щастя, нам вдалося знайти вантажівку в Алконбері. Всередині було 12 людей, зокрема п’ятеро підлітків віком від 15 до 17 років — їх зверху притиснули палетами з фруктами. Постраждалих вже оглянула бригада швидкої допомоги. Радий повідомити, що ніхто не постраждав”, — заявив представник поліції Кембриджшира.

Водія вантажівки заарештували за підозрою в торгівлі людьми, але пізніше відпустили без пояснень. Неповнолітніх тимчасово взяли під захист працівники поліції. Наразі триває слідство.

Exit mobile version