Site icon Hetman News

Генштаб ЗСУ: Росія за добу обстріляла понад 120 населених пунктів України

обстріл Херсону

Російська армія обстріляла з артилерії понад 120 українських населених пунктів, повідомили у Генштабі Збройних Сил України. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. За словами голови Бєлгородської області РФ, Україна завдала кілька ударів по території регіону. Російська армія в ніч на суботу атакувала Україну чотирма безпілотниками типу Shahed і ракетою “Іскандер-М“, повідомили у Генштабі ЗСУ.

За минулі доби під артилерійським обстрілом опинилися понад 120 населених пунктів.

У Херсонській області пошкоджені житлові будинки, торговий центр і дитячий сад.

“Я швидко схопила телефон і спустилась вниз. дах сиплеться, всі вікна вилетіли. І двері, і вікна з рамами… Двері повністю розбиті. Тепер у нас без вікон, без дверей”, — розповіла мешканка Херсона Людмила.

В результаті обстрілу Бєлопілля в Сумській області пошкоджений багатоквартирний будинок, лінії електропередачі та газопровід низького тиску.

Ситуація на східному фронті залишається складною, Росія нарощує інтенсивність наступальних дій на Сєверському і Бахмутському напрямках, повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Голова Бєлгородської області Росії В’ячеслав Гладков пише в телеграм-каналі про удари по регіону з боку України. За його словами, збитий безпілотник, два населених пункти були обстріляні з мінометів.

Exit mobile version