Site icon Hetman News

ВПС України завдали 11 ударів по окупантах

військовий літак ВПС України

ЗСУ продовжують штурмові дії на південному заході від Бахмута, Донецької області, та проводять наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Протягом останніх діб на фронті відбулося 87 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ 11 листопада.

Зазначено, що авіація Сил оборони здійснила 11 ударів по зонах концентрації особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

Підрозділами ракетних військ України вражено вісім артилерійських засобів, пункт управління, чотири зони концентрації особового складу, озброєння та військової техніки, засіб протиповітряної оборони, склад боєприпасів і чотири засоби радіоелектронної боротьби противника.

Тим часом росіяни за останню добу завдали 5 ракетних та 83 авіаційних ударів, влаштували 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населеним пунктам.

Також РФ знову атакувала Україну, використовуючи ракети та БПЛА типу Shahed-136/131.

Внаслідок російських атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Зруйновані та пошкоджені житлові будинки, портова інфраструктура, автомобільний транспорт та інша громадянська інфраструктура.

Exit mobile version