Site icon Hetman News

Маск про війну в Україні: “Тисячі хлопців загинули ні за що”

Ілон Маск

Бізнесмен та мільярдер із США Ілон Маск заявив, що Україна повинна була укласти “мирну угоду” із Росією ще рік тому, і з того часу “тисячі хлопців загинули ні за що”. Мільярдер поділився цим повідомленням американського блогера Wall Street Silver на своєму акаунті у соцмережі X. Останній стверджував, що Україна, мовляв, “програла цю війну”, тому настав час для “мирних переговорів” із РФ, повідомляє tsn.ua.

“Час припинити вогонь і розпочати мирні переговори між Україною та Росією. Україна програла цю війну, і ніщо не змінить цього факту. Україні не вистачає людей для перемоги”, – йдеться у повідомленні Wall Street Silver.

Він зауважив, що “додаткові 60 млрд доларів допомоги для України від США не змінять фактів, і Росія збирається зберегти Крим і частину сходу України”.

Маск підтримав думку цього блогера щодо переговорів. Він прокоментував повідомлення та заявив, що українські військові, мовляв, “погинули ні за що”.

“Так. Питання лише в тому, скільки людей помруть, перш ніж ця реальність буде прийнята. Мирну угоду слід було укладати рік тому. З того часу тисячі хлопців загинули ні за що, а положення України щодня ослаблюється”, – написав бізнесмен.

Exit mobile version