Site icon Hetman News

App Store та Google Play мають намір видалити соцмережу Ілона Маска X (раніше Twitter)

Додаток X (раніше відомий як Twitter) можуть вилучити з магазинів App Store та Google Play за порушення правил, якщо соціальна мережа відмовиться від можливості додавати користувачів до чорного списку.

Раніше Ілон Маск оголосив про намір відмовитися від функції чорного списку, яка дозволяє користувачам блокувати інших осіб. Проте це може порушити правила магазинів додатків на Android та iOS, які передбачають наявність системи блокування та скарг на небажаний вміст та користувачів.

У правилах магазинів Apple та Google зазначено, що схожою функцією мають володіти модератори додатків, тоді як аналогічні можливості для користувачів не згадуються.

Після придбання соціальної мережі Ілоном Маском в сервісі відбулися масштабні звільнення, зокрема великої кількісті модераторів та представників служби PR, що також може вплинути на вилучення додатка соціальної мережі з магазинів.

За словами Маска, незабаром користувачі втратять можливість повного блокування інших осіб в X. Замість цього буде обмежено доступ до особистих повідомлень, тоді як профіль користувача буде видно заблокованим особам. Коли саме функція зникне з соцмережі, голова X не уточнив. Він також зазначив, що чорний список не має сенсу.

Exit mobile version