Site icon Hetman News

Інновації в Google: Компанія працює над створенням персонального радника для користувачів на основі ШІ

Компанія Google через свій підрозділ штучного інтелекту DeepMind оголосила про тестування нового інструмента, який може стати “особистим життєвим тренером” для користувача.

За інформацією, цей проєкт використовує генеративний штучний інтелект для виконання понад 21 різної особистої та професійної задачі, включаючи життєві поради, ідеї, інструкції щодо планування та навчальні поради.

Один із прикладів взаємодії з чат-ботом може бути складним особистим питанням, наприклад, як повідомити близькому другові, що ви не можете дозволити собі відвідати його весілля в іншій країні. Інструмент також пропонує функцію створення ідей, яка надає користувачу пропозиції або рекомендації в залежності від різних ситуацій. Він також може навчати або вдосконалювати навички, наприклад, біг, і надавати користувачу плани харчування та тренувань.

Проте фахівці в галузі штучного інтелекту попереджають про потенційні небезпеки чат-ботів. Так, наприклад, існують етичні обурення щодо відносин, які люди можуть розвивати з такими ботами.

Exit mobile version