Site icon Hetman News

Такер Карлсон опублікував інтерв’ю з Володимиром Путіним

Такер Карлсон і Путін


Американський журналіст Такер Карлсон виклав на своєму сайті двогодинне інтерв’ю з президентом Росії Володимиром Путіним. Зазначається, що це версія без монтажу. Під час розмови з журналістом Путін обговорив ситуацію в Україні, знову звинувативши її у відмові від мирних переговорів, а також відносини з НАТО та США.

Крім того, вони стосувались підривів газопроводів “Північний потік” та “Північний потік – 2“, а також арешту в Росії журналіста The Wall Street Journal Євана Гершковича, обвинуваченого в шпигунстві.

Інтерв’ю також опубліковане в обліковому записі журналіста у соцмережі X. Власник соцмережі Ілон Маск обіцяв не блокувати відео. Він написав, що теж переглядає інтерв’ю.

Такер Карлсон приїхав до Росії наприкінці минулого тижня, цілей приїзду він не називав. 6 лютого він підтвердив, що візьме інтерв’ю у Володимира Путіна. Він розповів, що оплатив поїздку сам, а підготовка до неї велась кілька місяців. Він також хоче зустрітися з Володимиром Зеленським.

Кремль обіцяв опублікувати інтерв’ю на своєму сайті сьогодні, 9 лютого, вранці двома мовами.

Путін останній раз спілкувався з представниками західної преси в жовтні 2021 року, коли дав інтерв’ю ведучій американського телеканалу CNBC Хедлі Гембл після форуму “Російський енергетичний тиждень”.

Exit mobile version