Site icon Hetman News

В Італії визначили найкраще місто для проживання

Удіне (Італія)

Cividale del Friuli is a charming town born on the Natisone river which forms here a picturesque ravine

В Італії місто Удіне визнане найкращим місцем для життя, тоді як Рим знаходиться лише в середині рейтингу. Про це свідчать результати соціологічного опитування.

За інформацією, італійські міста та провінції оцінювалися за такими категоріями, як “Демографія, здоров’я та суспільство”, “Спорт і міська екосистема”, а також “Бізнес і робота”.

Зазначено, що місто та провінція Удіне, що опинилися на вершині рейтингу, тричі з 1990 року увійшли до десятки кращих місць для проживання. На другому місці списку знаходиться Болонья, а на третьому – Тренто. До першої десятки також увійшли Монца та Бріанца.

Що стосується італійської столиці, Рим за результатами опитування займає 35-ту позицію. Останнє місце в опублікованому списку належить Фоджі.

Нагадаємо, що у серпні, згідно з дослідженням компанії IWG, іспанська Барселона була визнана найкращим містом у світі для роботи під час відпустки. Зазначалося, що компанія порівняла 26 міст по всьому світу за такими критеріями, як клімат, культура, умови проживання, транспорт, харчування, “рівень щастя”, швидкість широкосмугового Інтернету та доступність гнучкого робочого простору. За кожним із параметрів IWG виставляла від 0 до 10 балів.

У десятку міст, що набрали найбільшу кількість балів і визнані IWG найкращими для поєднання роботи та відпочинку, увійшли, окрім Барселони, Торонто і Пекін. Далі в порядку зменшення кількості балів розташувалися Мілан, Нью-Йорк, Ріо-де-Жанейро, Амстердам, Париж, Джакарта та Лісабон.

Exit mobile version