Site icon Hetman News

В Італії жінка звернулася до суду, щоб вигнати з дому двох 40-річних синів

сім'я

Суд у місті Павія, Італія, прийняв сторону 75-річної жінки, яка прагне виселити своїх синів, які досягли віку 40 і 42 роки, через їх відсутність фінансової та побутової підтримки. Жінка стверджує, що декілька разів намагалася переконати синів знайти власне житло, особливо через те, що обидва працюють, але не сплачують витрати на будинок і не бажають допомагати їй з побутовими справами, повідомляє газета “La Provincia pavese“. З огляду на те, що спроби матері переконати дорослих синів розпочати самостійне життя були марними, вона вирішила виселити їх.

Суддя Павії, Сімона Катербі, задовольнила прохання 75-річної матері та наказала чоловікам виселитися до 18 грудня. Як відзначено в рішенні, “постійне проживання (чоловіків) спочатку можна було розглядати як обґрунтоване”, оскільки воно ґрунтувалося “на обов’язку забезпечення, покладеному на батька чи матір”. Але на сьогодні це вже “не видається обґрунтованим”, враховуючи той факт, що “обидва відповідачі перетнули позначку в 40 років”.

У Італії випадки, коли дорослі діти тривалий час живуть з батьками, не є винятком. За даними Євростату з 2022 року, італійські чоловіки виїжджають із батьківського будинку в середньому у віці 31 рік, тоді як для країн ЄС в середньому це становить 26,4 року.

Exit mobile version