Site icon Hetman News

Чоловік із Канади виміняв звичайну канцелярську скріпку на двоповерховий будинок

люди із гігантською скріпкою

Кайл Макдональд з Канади за допомогою серії з 14 обмінів виміняв червону канцелярську скріпку на будинок. Чоловіка надихнула на це гра “Bigger and Better“, де потрібно обміняти дрібну річ на щось краще. Однак він вирішив експериментувати з масштабами угод — і не прогадав, передає focus.ua з посиланням на ladbible.com.

Ця історія почалася у 2005 році, коли Кайлу виповнилося 26 років. Чоловікові набридло платити за дорогу оренду житла в Монреалі, тому він вирішив за допомогою хитрої схеми отримати власний будинок. Важко повірити, але на реалізацію задуманого пішло близько року. Спочатку Макдональд виставив скріпку на сайт, створений спеціально для цього проєкту, вимінявши її на ручку у формі риби, яку обміняв на дверну ручку ручної роботи. Далі в серії обмінів він отримав піч, генератор Honda EX потужністю 1000 Вт, “набір для швидкої вечірки” (порожню бочку і неонову вивіску Budweiser), снігохід Bombardier, оплачувану поїздку в Яхк (Британська Колумбія), вантажівку, запрошення на вечір з рок-зіркою Елісом Купером. Зрештою, Макдональд отримав право зіграти роль у фільмі, яку обміняв на будинок вартістю 50 тисяч доларів у маленькому містечку Кіплінг.

“Ми з дівчиною орендували квартиру в Монреалі, але я завжди мріяв мати власний будинок. Думаю, я став першим, хто спробував це зробити в інтернеті. Завжди знав, що це можливо. Будь-які бар’єри можна подолати, якщо захотіти”, — сказав він в ефірі програми BBC Today.

Пізніше Кайл вирішив продати двоповерховий будинок власнику ресторану, який перетворив нерухомість на тематичний заклад під назвою Paperclip Cottage Cafe. Відвідувачі можуть побачити тут велику скульптуру скріпки, виставлену на загальний огляд, щоб увіковічити підприємницький талант попереднього власника.

До речі, Кайл детально описав свою схему в книзі “One Red Paperclip: Or How an Ordinary Man Achieved His Dream with the Help of a Simple Office Supply“, а також на конференції TED у 2015 році

Exit mobile version