Site icon Hetman News

Жителька Канади встановила рекорд найгучнішого свисту через ніс

дівчина яка гучно свістить

ЛуЛу Лотус із Канади встановила новий рекорд Гіннесса за найгучнішим у світі свистом через ніс — так, є й таке досягнення.

Дівчина просвистіла носом пісню з фільму «Хрещений батько», а гучність звуку досягла 44,1 децибела. Маленька ЛуЛу виявила, що вміє свистіти через ніс, коли їй було близько семи років. Майбутня рекордсменка розігрувала своїх друзів та вчителів та насвистувала популярні пісні. Але встановити рекорд через рік виявилося не так просто.

Щоб виміряти гучність свисту, дівчині потрібно було знайти спеціальне приміщення та дороге обладнання для вимірювання звуку. Це вдалося зробити лише у професійній студії звукозапису у Місіссозі. За протоколом Гіннеса потрібно було провести три різні виміри, і свист ЛуЛу максимально досягав 44,1 децибела.

40-45 децибел – середня гучність людської мови. Приблизно на такому рівні звуку знаходяться шум води в раковині та тихий гул автомобіля. Дівчина може насвистувати носом практично будь-яку музику, включаючи класику на зразок Бетховена. На питання, як їй вдається видавати такий гучний свист через ніс, Лотус відповіла, що не знає точно, як це відбувається. В основному рекордсменка керує деякими м’язами в горлі та тримає рота закритим, щоб свист йшов через ніс, пише Oddity Central.

Exit mobile version