Site icon Hetman News

Коломойському оголосили підозру в організації замовного вбивства

Ігор Коломойський

Олігарх Ігор Коломойський в Україні отримав нову підозру. Бізнесмена, який вже є фігурантом ряду кримінальних справ, підозрюють в організації замовленого вбивства. Про це повідомляє rbc.ua із посиланням на Нацполіцію та Офіс генпрокурора України.

Правоохоронні органи не називають ім’я бізнесмена, який отримав підозру. Проте вказують, що він вже підозрюється в легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом.

За даними джерел, підозру оголосили Ігорю Коломойському, який перебуває під вартою.

Джерела в правоохоронних органах відзначають, що протягом багатьох років упертість у розслідуванні, включаючи і через зв’язки в тодішніх вищих органах влади та правоохоронних органах.

За даними слідства, Коломойський замовив вбивство адвоката у 2003 році. Як відомо, директор однієї з юридичних компаній відмовився співпрацювати в незаконній угоді.

Діючи з мотивів особистої помсти, олігарх залучив членів банди, яка “спеціалізувалась” на вчиненні важких та особливо важких злочинів, включаючи фізичні побоїща з конкурентами.

Четверо чоловіків напали на адвоката в центрі Феодосії та поранили його ножем. Потерпілого врятували медики, а правоохоронці затримали виконавців замовленого вбивства.

Тепер поліція встановила безперечні докази, що підтверджують особу замовника. Коломойському сьогодні, 8 травня, вручили підозру.

Exit mobile version