Site icon Hetman News

Мобілізовані кияни отримають додаткові 30 тисяч від столичної мерії

гроші у кишені військової форми

Київ вніс коригування до механізму виплати додаткової одноразової матеріальної допомоги, яку ініціював мер Віталій Кличко, мобілізованим киянам у розмірі 30 тисяч гривень. Переглянутий механізм передбачає розширений перелік отримувачів, а перші виплати плануються до кінця лютого, повідомив Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Згідно з повідомленням, одноразова матеріальна допомога автоматично надаватиметься на безготівковий соціальний (зарплатний) рахунок мобілізованого. Також утримувачі муніципальної картки “Картка киянина” отримають виплату на свій картковий рахунок. ТЦК щомісяця передаватиме інформацію про мобілізованих у Департамент муніципальної безпеки.

Департамент вказав, що для отримання допомоги мобілізовані мають подати ТЦК копії ідентифікаційного коду, паспорта громадянина України та виписки з банку про відкриття соціального (зарплатного) рахунку. За наданими даними Департамент соціальної та ветеранської політики КМДА проводитиме одноразові виплати, і перші з них плануються до кінця лютого.

Крім того, повідомлено, що перелік отримувачів розширено, і тепер виплату можуть отримати також мешканці Києва, які підписали контракт. Тим, хто мобілізувався до початку лютого, можливо, знадобиться подати додаткові документи до ТЦК. Для консультацій надано контактні номери.

Exit mobile version