Site icon Hetman News

Найпотужніша атака дронів на Київ: Є постраждалі та руйнування

наслідки ракетної атаки на Київ 25.11.23

Результатом масової атаки дронів-камікадзе на Київ і застосування засобів ППО проти повітряних цілей стала пожежа на території дитячого садка, зазначив мер Віталій Кличко.

«Внаслідок збиття ворожих безпілотників та падіння уламків у Солом’янському районі відбулася пожежа на території дитячого садка», — також написав голова міської військової адміністрації Сергій Попко, повідомляє bbc.com.

У наступному повідомленні він додав, що уламками безпілотників «в окремих будинках» в Солом’янському районі Києва «зареєстровано пошкодження вікон у квартирах».

Кличко написав у телеграмі, що впадіння уламків дронів також відбулося в Печерському районі столиці. Як і Попко, він повідомив про пожежу на території дитсадка в Солом’янському районі, уточнивши, що на цій території Києва є «пожежі в декількох місцях — в житловому будинку та нежитлових приміщеннях».

Крім того, за даними Кличка, в Солом’янському районі постраждав 11-річний хлопчик, у якого виникла гостра реакція на стрес.

«В житловому будинку в Солом’янському районі внаслідок падіння уламків БПЛА відбулося руйнування на другому поверсі п’ятиповерхівки. Рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок», — написав він у телеграм-каналі.

Усього в цьому районі столиці вже зафіксовані двоє постраждалих, заявив Кличко. «Атака на столицю триває. Залишайтеся в укриттях!» — закликав він.

Також міська військова адміністрація заявила, що внаслідок падіння уламків у Дніпровському районі міста почалося задимлення на верхніх поверхнях багатоповерхівки.

Exit mobile version