Site icon Hetman News

Блогер не спав 12 днів поспіль і побив світовий рекорд

підліток

19-річний блогер Norme не спав 264 години та 24 хвилини. Увесь цей час біля його дому чергували екстрені служби, щоб допомогти йому, якщо його здоров’я сильно погіршиться. Як розповіла доктор Дебора Лі з Dr Fox Online Pharmacy, вчинок Норма — це повне безумство. Про це повідомляє focus.ua.

“Існує дуже рідкісне, генетично успадковуване захворювання, яке називається фатальним безсонням. Після того, як настає безсоння, середня тривалість життя становить від трьох місяців до трьох років. Ліків проти цього немає”, — розповіла вона.

За словами лікарки, недостача сну навіть протягом одного дня може імітувати наслідки перевищення допустимої норми алкоголю. Більше того, до четвертого дня ситуація може загостритися, і почнуться галюцинації та марення.

Як розповіла Лі, відсутність сну протягом 96 годин і більше може призвести до масштабного психозу, який характеризується важкими галюцинаціями та маренням. Ефекти позбавлення сну часто досягають піку на п’ятий день, а потім настають безпрецедентні наслідки.

Лікарка вважає, що ефект на організм блогера, який не спав 12 днів, буде значним. Сон має вирішальне значення для повсякденних функцій організму. Доктор Лі вважає, що дорослі люди повинні прагнути спати щонайменше сім годин на добу.

За її словами, навіть короткочасні періоди позбавлення сну можуть підвищити шанси захворіти, оскільки безсоння завдає удару імунній системі.

“Сон так само важливий, як і інші основні функції, такі як дихання, прийом їжі та пиття”, — розповіла лікарка.

Exit mobile version