Site icon Hetman News

Найекономніша жінка Японії, витрачаючи всього 1,4 долара на день, накопичила на три будинки

копілка

Сакі Тамагамі поставила собі за мету до 34 років мати три будинки, коли їй було 19 років. Вона також вирішила відкрити котокафе, оскільки любить тварин і хоче рятувати бездомних котів. Тамагамі прозвали «найощадливішою жінкою». Вона живе за принципом «ніколи нічого не купуй без знижки», витрачає гроші тільки на необхідні речі та навіть не купує тарілки — їсть прямо з каструлі.

На продукти для одного прийому їжі японка витрачає в середньому 35 центів. Вона харчується локшиною, редисом, тостами. Одяг Тамагамі не купує з 19 років — вона носить старі речі та те, що віддають їй родичі та знайомі. Також вона не витрачає гроші на меблі, а збирає їх зі сміття. Жінка не відвідує перукаря. Коли її волосся стало занадто довгим, вона обрізала його та продавала за 20 доларів.

Дотримуючись такого способу життя, японка купила перший будинок за 69 тисяч доларів у 27 років. Вона здала його в оренду, а гроші витрачала на погашення іпотеки на другий будинок вартістю 124,5 тисячі доларів — його вона придбала через два роки. У 2019 році вона купила третій будинок і здійснила свою мрію.

Тамагамі планує і надалі жити скромно, щоб купувати нерухомість. За її словами, вона почувається в безпеці і отримує задоволення, коли бачить, як збільшуються її заощадження.

Exit mobile version