Site icon Hetman News

Пілот замовив піцу для 150 пасажирів після семигодинної затримки рейсу

літак

У США пілот здивував невдоволених пасажирів, замовивши їм вечерю після тривалої затримки рейсу. Рейс авіакомпанії United Airlines був скасований через екстрену посадку, і пасажирам довелося чекати цілих сім годин. Відчувши, що ситуація погіршується, пілот вирішив замовити 30 піц до аеропорту в штаті Нью-Мексико (США) для пасажирів, які застрягли через проблеми з літаком, пише focus.ua.

Люди, яким довелося чекати, розповіли, як «пригнічуюча» ситуація перетворилася на приємний момент для них. Усі пасажири були розчулені щедрістю члена екіпажу. На їхню думку, таке рідко можна побачити в літаках.

«Більшість організацій не йдуть на такі кроки, але цей капітан не вагався. Його вчинок того вечора — це те, що людям слід робити частіше: безкорисливі дії, співчуття та людяність», — сказала пасажирка Таня Стамос.

Рейс авіакомпанії United Airlines з Сан-Франциско до Х’юстона 13 вересня був змушений здійснити екстрену посадку в Альбукерке. У туалеті літака хтось знепритомнів, і йому знадобилася термінова медична допомога.

Близько 150 пасажирів були змушені покинути літак і залишилися у скрутному становищі. Виник хаос, поки працівники намагалися організувати розміщення клієнтів.

Таня пояснила, що авіакомпанія надала ваучери на харчування на 15 доларів. Однак це було марно, оскільки більшість ресторанів вже було зачинено. Коли голодних пасажирів стало більше, пілот вирішив допомогти. Він замовив кілька піц для всіх, хто чекав на свій рейс. Чоловік оплатив це з власних коштів.

На відео видно, як пілот роздає піцу і стежить за тим, щоб усі були ситі, а потім бере тарілку для себе. Пізніше всі пасажири змогли сісти на рейс і прибути до пункту призначення.

«Коли підійшла моя черга виходити з літака, я потисла йому руку і подякувала. Усі, хто стояв позаду мене, зробили те саме», — додала Таня.

Exit mobile version