Site icon Hetman News

В Китаї жінка повідомила, що її донька завагітніла, одягнувши куплену в Інтернеті білизну

жіноча білизна

Зрештою, служба підтримки клієнтів повідомила жінці, що весь персонал фабрики складається з жінок, а їхній керівник пройшов вазектомію.

Китайська компанія оприлюднила серію листувань між своєю службою підтримки та жінкою, яка стверджувала, що її дочка завагітніла після носіння білизни, придбаної у цій компанії.

Про це повідомляє Oddity Central.

Невідома компанія вирішила опублікувати звинувачення своєї ймовірної клієнтки як попередження про те, що такі необґрунтовані заяви можуть завдати серйозної шкоди бізнесу. Жінка, яка купила білизну у цієї компанії на Taobao, одній із найбільших китайських онлайн-платформ, звернулася до служби підтримки зі скаргою на те, що її донька завагітніла після того, як носила цю білизну. Попри спроби співробітників пояснити, що це фізіологічно неможливо, жінка наполягала, що це єдиний спосіб, яким її дочка могла завагітніти, і вимагала пояснень.

Усі спроби переконати її у неможливості цієї теорії не увінчалися успіхом, тому зрештою служба підтримки повідомила, що весь персонал фабрики складається з жінок, а їхній керівник зробив вазектомію, тому вагітність її дочки не пов’язана з компанією.

“Моя донька завагітніла після носіння вашої білизни”, – написала жінка в повідомленні, на що співробітники відповіли, що “білизна не може бути засобом передачі вагітності”. Побоюючись, що жінка може розповісти свою версію цієї історії публічно, компанія вирішила оприлюднити листування в соціальних мережах, щоб люди могли побачити абсурдність цієї заяви. Допис швидко став вірусним, викликавши бурхливе обговорення з різними теоріями щодо вагітності доньки. Дехто припускав, що дівчина могла прикинутися необізнаною, щоб уникнути матеріальних претензій, інші ж висували ще дивніші версії, наприклад, що вона завагітніла після відвідування громадського басейну.

Коли історія стала вірусною, генеральний директор компанії написав на своїх офіційних каналах, що намагався зв’язатися з жінкою, щоб розібратися в цій ситуації, але після перевірки її номера з’ясував, що вона була блогеркою, яка, ймовірно, прагнула привернути до себе увагу, створивши цей скандал.

“Я не можу терпіти таких людей”, – зазначив він, звинувативши жінку у вигадуванні історії для самопіару, і зазначив, що це могло завдати серйозної шкоди його бізнесу.

“Деякі люди можуть повірити таким абсурдним звинуваченням, а чутки, які вони поширюють, можуть призвести до закриття заводу або виведення його з ринку”, – підсумував директор компанії.

Exit mobile version