Site icon Hetman News

Помер брат Майкла Джексона

брат Майкла Джексона

Американський музикант, учасник поп-гурту The Jackson 5 Тіто Джексон (справжнє ім’я — Торіано Едарілл Джексон) помер у віці 70 років. Тіто був третім із дев’яти дітей у родині музикантів Джексонів. У 1960-1970-х роках він разом із братами Джеки, Марлоном, Джермейном і Майклом був учасником The Jackson 5 — одного з найпопулярніших гуртів США. Тіто виступав у гурті як бек-вокаліст і гітарист. Про це повідомляє meduza.io.

Перші чотири сингли The Jackson 5 — «I Want You Back», «ABC», «The Love You Save» і «Iʼll Be There» — підряд зайняли перше місце в хіт-параді США, встановивши рекорд. У 1997 році The Jackson 5 були включені до Зали слави рок-н-ролу.

Основний вокаліст The Jackson 5 Майкл Джексон згодом прославився на весь світ як сольний виконавець. Він помер у віці 50 років у червні 2009 року.

Учасники The Jackson 5, зокрема Тіто Джексон, до останнього часу продовжували давати спільні концерти. Тіто випустив дебютний сольний альбом «Tito Time» у 2016 році — останнім з усієї родини Джексонів.

Exit mobile version