Site icon Hetman News

Дрони атакували НПЗ у Калузькій області

Клазьске НПЗ у Росії

У районі “Первого заводу” чулися вибухи, після чого було помітно вогонь та дим в районі місцевої нафтобази, повідомляють російські пабліки.

У ніч на п’ятницю, 10 травня, безпілотники атакували ще один нафтопереробний завод (НПЗ) в Росії – на цей раз у Калузькій області. Про це повідомили декілька російських Telegram-каналів із посиланням на інформацію місцевих мешканців. У повідомленнях уточнюється, що вибухи чулися у районі НПЗ “Перший завод” під Калугою, передає dw.com.

“Близько години ночі декілька потужних вибухів пролунали у Дзержинському районі, недалеко від станції “Полотняний завод“. За словами мешканців, перед цим чулися характерні звуки прольоту декількох безпілотників, після чого став помітний вогонь і дим у районі місцевої нафтебази”, – пише Shot. “Працівники заводу були евакуйовані з НПЗ приблизно о 12 годині ночі”, – уточнює Astra.

Російські державні органи визнали факт пожежі на нафтопереробному заводі під Калугою — проте поки не підтвердили повідомлення місцевих мешканців, що вона виникла внаслідок удару дронів, повідомляє bbc.com.

«Єдина чергово-диспетчерська служба» Дзержинського району Калузької області, де розташований НПЗ «Перший завод», повідомила російському виданню Readovka, що пожежа на заводі локалізована, і що жертв немає.

Exit mobile version