Site icon Hetman News

Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем’єра Греції: є жертви

прем'ер-міністр Греції та Зеленський

Зеленський заявив, що внаслідок ракетного обстрілу з боку Росії, який відбувся, коли він перебував у Одесі разом із грецьким прем’єр-міністром, сталися загибель та поранення людей. Місцевий телеканал в Одесі оприлюднив відео прес-конференції Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса. Зеленський повідомив, що неподалік від місця їхньої зустрічі справді був ракетний удар з боку Росії, який призвів до людських жертв і поранень.

Грецький прем’єр-міністр Кіріакос Міцотакіс відвідав Одесу, висловивши відданість своєї країни підтримці України та провівши зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

За даними грецьких ЗМІ, ракета з Росії влучила неподалік від місця перебування Зеленського у той момент. Міцотакіс тоді перебував за 150 метрів від точки падіння ракети.

Зустріч, однак, пройшла безперебійно. Згідно зі звітом Protothema, запланована спільна прес-конференція також відбудеться, але з міркувань безпеки не буде транслюватися в прямому ефірі.

“Ми бачили сьогодні цей відповідальний удар. Ви бачите, з ким маємо справу. Їм байдуже, куди ударяти”, – заявив президент України Володимир Зеленський під час спільної прес-конференції з грецьким прем’єром Кіріакосом Міцотакісом. – Всіх деталей ще не знаю конкретно, але знаю, що є жертви, є загиблі та поранені. Мої співчуття рідним та близьким”.

Exit mobile version