Site icon Hetman News

Життя із камерою на голові: Одкровення дівчини із Пакистану

дівчина із камерою на голові

Вона зазначила, що зовсім не проти носити такий аксесуар.

Пакистанський батько, хвилюючись за безпеку доньки, змусив її носити на голові камеру спостереження, щоб мати можливість стежити за нею.

Про це повідомляє Oddity Central.

Він спостерігає за її діями протягом дня, щоб переконатися, що з нею все гаразд. У відео, яке стало вірусним під назвою “Безпека наступного рівня”, пакистанська жінка дає інтерв’ю з камерою спостереження на голові, вкритій паранджею. На запитання про цей незвичайний аксесуар вона відповіла, що це була ініціатива її батька. Вона додала, що не заперечує проти цього, оскільки розуміє, що батьки піклуються про її безпеку.

Вона також розповіла, що ідея носити камеру на батарейках з’явилася після трагічної смерті молодої жінки в Карачі. Її батько, якого вона називає своїм “особистим охоронцем”, пояснив, що камера допоможе йому краще пильнувати за нею, і вона погодилася носити її. Хоча такий захід безпеки може здаватися дивним, жінка підкреслила, що загроза насильства над жінками в Карачі є цілком реальною, і її сім’я мала достатньо причин для занепокоєння.

Невідомо, як саме працює камера та як її батько отримує доступ до відео, але багато людей у соціальних мережах зауважили, що камера не допоможе у разі нападу ззаду. З іншого боку, сім’я, можливо, сподівається, що сам вигляд камери відлякає зловмисників.

Exit mobile version