Site icon Hetman News

Чоловік у Варшаві обікрав торговий центр, прикидаючись манекеном

злочинець у Варшаві,який прикинувся манікеном

У Варшаві затримали чоловіка, який виглядав як манекен в одному з найбільших торгових центрів міста та пограбував кілька магазинів після закриття, повідомляє Notes From Poland.

Охоронці викликали поліцію, коли помітили на камерах спостереження невідому людину, яка блукала коридорами та магазинами. Перед закриттям зловмисник став мов манекен, зупинившись біля одного з вітрин і намагався не рухатися. У нього була сумка в руках.

Коли відвідувачі та продавці покинули торговий центр, злодій вирушив до ломбарду і забрав усі прикраси з вітрини. Потім він перекусив у закритому барі та взяв їжу і напої. Після цього продовжив блукати по універмагу. Чоловік проліз через ролети одягового магазину і переодягнувся в нові речі. Але в цей момент його помітила охорона.

По дорозі до бару 22-річного чоловіка затримали охоронці і передали поліції. Окрім прикрас у зловмисника виявили значну суму грошей (імовірно, він вивів гроші з каси одного з магазинів). Молодого чоловіка арештували, йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Exit mobile version