Site icon Hetman News

Потап повернувся до України, щоб відсвяткувати Новий рік разом із своїм сином

Потап

Репер і музичний продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, після святкування Різдва у Великій Британії поділився своїм поточним місцезнаходженням.

Сьогодні на своїй сторінці в Instagram Потап опублікував нове фото, на якому зображений зі своїм 15-річним сином Андрієм, від своєї колишньої дружини, продюсера Ірини Горової. Репер повідомив, що повернувся до України, і зазначив, що Новий рік також збирається зустріти в рідній країні.

“Новий рік вдома з найближчими”, – коротко прокоментував фото зі своїм сином Потап. Зауважимо, за останній рік було чимало критики в адресу Потапа, особливо через його постійні поїздки за кордон. Продюсер пояснює, що це виключно робочі відрядження, які приносять користь Україні. Крім того, раніше Потап обурив українців піснею “Волонтер” і своїми дивовижними відео в TikTok.

Нагадаємо, що син Потапа та Ірини Горової, Андрій, публічно проігнорував його раніше. Хлопець в одному інтерв’ю розповів про свою матір, але не згадав про батька. 15-річний Андрій Потапенко зараз перебуває у Києві, де здобуває освіту, і заявив про своє бажання пов’язати своє майбутнє з Україною.

Exit mobile version