Site icon Hetman News

BILD: Путін планує воювати до 2026 року

карта військових подій за версією Bild

Кремль не планує припинення бойових дій, але намагається розширити території, які захоплює в Україні.

За даними військового аналітика німецького видання BILD, Росія має намір вести війну в Україні до 2026 року та за цей час захопити велику частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі обласні центри.

Путін сподівається на зниження підтримки Заходу для України та розглядає можливість імітації мирних переговорів, щоб вводити світову спільноту в оману щодо мирних намірів Росії. Насправді режим не має наміру припинити бойові дії та розробляє новий середньостроковий план війни в Україні.

Згідно з планом Путіна:

Джерело в розвідці стверджує: “Усі східні території ліворуч від Дніпра мають бути завойовані протягом 36 місяців. Тоді річка стане новим фронтом”. За його даними, Кремль готовий щороку втрачати в Україні до 100 тисяч солдатів.

Навіть раніше голова ГУР України Кирило Буданов заявив, що станом наразі Росія не має намірів вести війну у 2025 році. Варто зауважити, що видання BILD раніше публікувало карту з трьома напрямками наступу російських військ на Україну, які виявилися точними. Однак, попри негативний прогноз, Україні вдалося витримати завдяки мужності наших захисників.

Exit mobile version