Site icon Hetman News

Bloomberg: На Заході обговорюють можливість звернення до Путіна щодо України

Путін

Союзники України обговорюють можливість звернення до президента Росії Володимира Путіна перед зустріччю G20 у листопаді у Бразилії, повідомляє Bloomberg із посиланням на джерело. За даними агентства, на Заході не бачать перспектив прориву у «плані перемоги» президента України Володимира Зеленського, пише rtvi.com.

За словами неназваного співрозмовника Bloomberg, «план перемоги» України не містить нічого, що могло б стати переломним моментом у військовому конфлікті. Агентство стверджує, що це джерело знайоме зі змістом бесід Зеленського з іноземними лідерами.

Інше джерело назвало український план не більше ніж «списком побажань». Подібна похмура оцінка підкреслює дедалі глибше відчуття песимізму серед союзників Києва, йдеться у публікації.

За словами обох співрозмовників агентства, щонайменше одна країна-союзниця України виступила з пропозицією щодо «нового раунду контактів» із Путіним — чи то з боку Зеленського, чи то лідерів інших країн.

Одне з джерел зазначило, що союзники готові підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, але необхідно зрозуміти, як виглядатиме мир.

Окремо у статті зазначено, що, за словами одного з джерел, союзники Києва обговорюють можливість звернення до Путіна напередодні зустрічі «Великої двадцятки» у Бразилії в листопаді. Подробиці щодо цього не надаються.

Exit mobile version