Site icon Hetman News

Близько 110 різних ракет: Станом на 29 грудня, Росія здійснила одну з найпотужніших ракетних атак по Україні за весь час війни

ракетна атака на Київ

Smoke rises in the sky over the city after a Russian missile and drone strike, amid Russia's attack on Ukraine, in Kyiv, Ukraine December 29, 2023.,Image: 833020000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GLEB GARANICH / Reuters / Forum

Ніч та ранок 29 грудня Російська армія здійснила серію атак на цивільні та військові об’єкти в Україні, застосовуючи ракети та безпілотники-камікадзе.

Українські ЗМІ повідомляли про вибухи у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Львові, Одесі та інших регіонах.

У Подільському районі Києва загорілося складське приміщення. Будівля станції метро “Лук’янівська” у Києві пошкоджена через вибух. Є постраждалі.

У Дніпрі ракета потрапила в торговий центр, є жертви.

У Київському районі Харкова було пошкоджено будівлю лікарні. На території міста було понад 20 вибухів. Є загиблий та поранені.

В Одесі фрагменти ударних безпілотників ЗС РФ потрапили в багатоквартирний будинок. Виникла пожежа.

У Львові завдано шкоди житловим будинкам, є загиблий та постраждалі.

Не менше двох загиблих у Запоріжжі.

Усього, не менше десяти загиблих та 80 поранених.

За даними української влади, протягом одного дня російська армія випустила близько 110 різних ракет. Були використані крилаті ракети Х-101 та Х-555 з бортів Ту-95МС, гіперзвукові Х-22/Х-32 з бортів Ту-22М3, а також “Іскандери“, “Кинджали“. Крім того, були запущені “шахіди“.

Exit mobile version