Site icon Hetman News

Черговий ракетний удар по Бєлгороду

наслідки ракетного удару по Бєлгороду

Попередні дані свідчать про те, що дві людини постраждали внаслідок обстрілу Бєлгорода та Бєлгородського району. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі у ніч на п’ятницю, 5 січня, губернатор регіону В’ячеслав Гладков, передає dw.com.

“Попередні дані свідчать про двох потерпілих: в одного чоловіка – осколкове поранення передпліччя, у другого – осколкове поранення гомілки”, – написав він.

Інформація про наслідки обстрілу уточнюється, але, за словами Гладкова, є пошкодження в житловому секторі міста – розбите вікно в кількох квартирах багатоповерхівки, пошкоджено понад 30 автомобілів. У Бєлгородському районі в одному будинку пошкоджено дах та пошкоджено один автомобіль.

Мешканці Бєлгорода розмістили у соцмережах матеріали з першими наслідками обстрілу. На опублікованих фото та відео, зокрема, видно, що уламки ракет або снарядів впали на парковку поруч із багатоквартирним будинком. У останні дні Бєлгород став мішенню обстрілів. 30 грудня в результаті обстрілу центру міста загинуло 25 людей – це найбільше число жертв у російському місті з моменту російського вторгнення РФ в Україну. Видання “РБК-Україна” із посиланням на джерела в українських спецслужбах заявило, що удар був завданий по військовим об’єктам.

Обстріли регіону відбуваються на тлі масованих ракетних ударів російських військ по Україні, зокрема по сусідньому з Бєлгородом Харкову.

Exit mobile version