Site icon Hetman News

Нічний удар РФ: в Україні пошкоджено об’єкти інфраструктури

наслідки ракетної атаки
У результаті ракетної атаки Росії в Одеській області пошкоджено транспортне підприємство та енергетичний об'єкт. У Миколаївській області також зафіксовано попадання дронів по енергетичному об'єкту.

 Збройні сили РФ у ніч на середу, 10 квітня, атакували цілі в Україні, застосувавши 17 ударних дронів типу Shahed-131/136, дві крилаті ракети "Іскандер-К" та одну балістичну ракету "Іскандер-М". Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, вказавши, що БПЛА та ракети були запущені з території анексованого Росією Криму, передає dw.com.

За даними Сил оборони півдня України, загалом були збиті 14 ворожих "Шахедів": 2 над Одеською областю і ще 12 - над Миколаївською.

Крім того, ввечері 9 квітня сили ППО знищили дві керовані авіаційні ракети Х-59, випущені по Одесі, йдеться в повідомленні ВС ЗСУ.

У Одеській та Миколаївській областях пошкоджено енергетичні об'єкти.

Як повідомив глава Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, над територією регіону збиті два дрони, спрямовані на об'єкти енергетичної інфраструктури.

За словами Кіпера, відомо, що в результаті ракетного удару, нанесеного по об'єктах критичної та транспортно-логістичної інфраструктури, постраждали два працівники транспортного підприємства. "Також пошкоджений енергетичний об'єкт, приватний будинок, кілька автомобілів", - написав глава ОВА в Telegram.

На території Миколаївської області, за даними глави регіону Віталія Кіма, українські сили ППО знищили 12 російських безпілотників. У Очакові, за попередніми даними, в результаті збиття дрона виникла пожежа, яка, за словами Кіма, була оперативно ліквідована. Про постраждалих не повідомляється.

В Миколаївському районі було завдано удару по об'єкту енергетичної інфраструктури. На декілька годин були введені аварійні відключення електроенергії, тривають роботи з відновлення, повідомив Віталій Кім.

Exit mobile version