Site icon Hetman News

Росія вночі атакувала дронами Харків та Одесу, є руйнування

рятувальні роботи


У ніч на 11 березня армія Росії вдарила дронами по Харкову та Одесі. Зафіксовано влучання по об’єктах громадянської інфраструктури та пошкодження житлових будинків. Сили та засоби протиповітряної оборони знищили 15 з 25 Шахедів“, якими росіяни у ніч на понеділок атакували Україну, повідомляє Генштаб ЗСУ в ранковій зведеній інформації, передає delo.ua.

Сили оборони південної частини повідомили, що 10 БПЛА були збиті в небі в Одеській області.

“На жаль, не вдалося уникнути влучань. В Одеському районі уражений інфраструктурний об’єкт, пошкоджені адміністративні будівлі, виниклу пожежу оперативно ліквідували. Ударною хвилею вибиті осколки вікон приватних будинків навколо, уламками завдані руйнування господарським спорудам”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за попередніми даними, люди не постраждали.

Як повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, ворог вночі обстріляв Харків безпілотниками типу “Шахед“. У результаті ворожих обстрілів було пошкоджено 2 багатоквартирних будинки, будівля готелю, об’єкт інфраструктури, а також будівля комунального закладу. Також пошкоджені 2 приватних автомобілі. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Exit mobile version