Site icon Hetman News

В Одесі після нальоту «шахедів» не працює електротранспорт

наслідки ракетної атаки в Одесі

Міська рада Одеси оголосила, що в понеділок, 25 березня, трамваї та тролейбуси не курсуватимуть по місту. Вночі місто було обстріляне російськими “Шахедами”, повідомляє bbc.com.

Після обстрілу голова обласної адміністрації Олег Кіпер оголосив про “пошкодження енергетичної інфраструктури”, через що в деяких частинах Одеси відключилось електропостачання.

Міська рада Одеси також повідомила, що дитячі садки, у яких до ранку понеділка не було електрики, будуть приймати дітей у додаткові групи.

Під час відбиття нічної атаки збито вісім “Шахедів”, пошкоджено житловий будинок та дві підстанції.

Сили оборони півдня України заявили у понеділок рано вранці, що під час відбиття нічної атаки в Миколаївській та Одеській областях було збито по чотири “терористи”Шахеда”; в Миколаєві пошкоджений об’єкт енергетики та житловий будинок, де поранені декілька людей, в Одесі — об’єкт енергетики. Компанія “Укренерго” уточнила, що ці два об’єкти — підстанції.

“Уникнути потраплянь не вдалося. В Миколаївській області ворог потрапив по енергетичному об’єкту, спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували пожежники”, — пише прес-служба Сил оборони півдня України в Телеграмі.

Скільки всього було безпілотників, українські військові не уточнюють.

У результаті потрапляння по об’єкту енергетики люди, за зведеннями, не постраждали, але поранені є в результаті падіння уламків “терористів”Шахедів” на двоповерховий житловий будинок в Миколаєві — загалом поранено 11 людей, госпіталізовано двоє з них.

Компанія “Укренерго” повідомила, що під час нападу удари були нанесені по двом електропідстанціям.

“Через пошкодження обладнання по Одесі та Одеській області енергетики змушені збільшити періоди обмеження споживання. Це необхідно для захисту вцілілого обладнання від перевантаження”, — пише “Укренерго” в Телеграмі.

Exit mobile version