Site icon Hetman News

Фіцо запропонував вдарити ракетою по Брюсселю

Роберт Фіцо

Прем’єр-міністр Словаччини запропонував “вдарити ракетою по якомусь фонтану”, щоб політики “зрозуміли, про що йдеться”. Скандальний прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо різко розкритикував заклики євродепутатів щодо надання дозволу Україні на далекобійні удари по території РФ. Про це повідомляє unian.net.

Під час виступу з нагоди 80-ї річниці Карпатсько-Дуклянської операції Фіцо заявив, що деякі члени Європарламенту “з легкістю весняного вітерцю” говорять про передачу Україні ракет, тим самим “заохочуючи продовження війни”, пише Hlavný Denník.

“Мені шкода, що в Європі з’явилася така викривлена мода, коли замість того, щоб зупинити гуркіт гармат, ми чуємо бурхливі оплески, гучні вітання і часто значні матеріальні рішення, які лише заохочують продовження війни”, — заявив Фіцо.

Крім того, він запропонував “вдарити ракетою по якомусь фонтану”, щоб політики “зрозуміли, про що йдеться”.

“І раптом ми чуємо, як деякі члени Європарламенту з легкістю весняного вітерцю говорять про ракети середньої дальності, про ракети великої дальності. Ну, образно кажучи. Можливо, одна така ракета могла б розбити якийсь фонтан у Брюсселі, щоб вони зрозуміли, про що йдеться”, — заявив політик.

Exit mobile version