Site icon Hetman News

Олексій Навальний помер у колонії

Олексій Навальний


Російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у виправній колонії №3 в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Про це повідомляє місцеве управління ФСІН. 14 лютого прес-секретар політика Кира Ярмиш повідомляла, що Навального вже в 27-й раз за час ув’язнення відправили до карцеру, передає meduza.io.

“У виправній колонії №3 засуджений Навальний О.О. після прогулянки почув себе погано, практично відразу втративши свідомість. Проведені всі необхідні реанімаційні заходи, які не дали позитивних результатів. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть засудженого. Причини смерті встановлюються”, – йдеться в повідомленні ФСІН.

Як повідомляє джерело RT, причиною смерті Навального став відірвався тромб.

Олексію Навальному було 47 років.

Соратники Олексія Навального не мають підтверджень повідомленням про те, що політик помер у виправній колонії №3 в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Про це повідомила прес-секретар Навального Кира Ярмиш.

“ФСІН по Ямало-Ненецькому округу поширює новину про смерть Олексія Навального в ІК-3. Ніяких підтверджень цього у нас поки немає. Адвокат Олексія зараз вилітає в Харп. Як тільки у нас буде яка-небудь інформація, ми її повідомимо”.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Песков прокоментував повідомлення про смерть політика Олексія Навального в колонії.

Песков, зокрема, заявив, що ФСІН займається усіма перевірками у зв’язку зі смертю Навального. Ніяких додаткових доручень з цього приводу, цитує Пескова ТАСС, не потрібно. Владі Путіна, додав він, доповіли про смерть Навального.

За словами Пескова, він не має даних про причини смерті Навального, “лікарі повинні визначити”.

Exit mobile version