Site icon Hetman News

Після удару по Охматдиту російський льотчик надав Україні інформацію про командирів, їх ідентифікували

наслідки ракетної атаки по клініці Охмадит

Один із пілотів російської 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (в/ч 06987, аеродром базування «Енгельс») передав Україні документи, що стосуються діяльності його військової частини, а також приватні фотографії командного складу.

Про це повідомив «Інформаційний спротив» з посиланням на джерела в розвідці.

Зазначається, що після злочинного удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві 8 липня, один із пілотів 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії — яка постійно обстрілює українські міста ракетами Х-101, звернувся до чат-боту ГУР МО України.

За інформацією джерел, російський військовий написав, що його шокував удар по дитячій лікарні і що він, як і кілька його колег, не розуміє, чому їх змушують бити саме по цивільній інфраструктурі України. Тому він вирішив передати українській стороні документи, які стосуються діяльності його військової частини, а також приватні фото командного складу 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

Джерела повідомляють, що навіть первинне вивчення отриманих матеріалів доводить їхню неабияку важливість.

Серед інформації — документи з особових справ старшого офіцерського складу, персональні дані російських військовослужбовців та членів їхніх родин тощо. Найбільшу цінність представляють грифовані документи 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

Видання також опублікувало приватні фото зі святкування з нагоди призначення начальника штабу 52 дивізії полковника Іллі Корякіна на посаду начальника штабу 22 вбад у ресторані «Неаполь» (м. Енгельс Саратовської області).

На фото зафіксовано понад 30 осіб командного складу підрозділів 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії командування дальньої авіації військово-повітряних сил військово-космічних сил РФ. Воєнна розвідка раніше ідентифікувала цих воєнних злочинців:

Exit mobile version