Site icon Hetman News

Внаслідок аномальної спеки в Бразилії на концерті Тейлор Свіфт померла 23-річна фанатка

Бразилія (статуя Христа)

The Christ the Redeemer statue is illuminated with a welcome message for American singer Taylor Swift, in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Nov. 16, 2023. (AP Photo/Bruna Prado)

Американська співачка Тейлор Свіфт повідомила, що призупиняє турне по Бразилії через нестерпну спеку. Вона висловила шок від смерті шанувальниці – 23-річної Анни Клари Беневідес Мачадо, яка втратила свідомість під час концерту в Ріо-де-Жанейро і незабаром померла від зупинки серця.

“Здоров’я і безпека глядачів, учасників групи, технічного персоналу та працівників для мене завжди були й залишаються на першому місці”, – заявила вона.

На концерт, що відбувся на Олімпійському стадіоні, було продано 60 000 квитків. Температура повітря під час виступу становила 39 градусів Цельсія, проте за врахуванням вологості вона відчувалася як 59 градусів. Навіть у Тейлор, відомої своєю чудовою фізичною формою, виникли проблеми з диханням.

Також зазначається, що служба безпеки концерту не дозволяла глядачам приносити воду на виступ. Міністр юстиції Флавіо Діно видав наказ переглянути цю практику.

Exit mobile version