Site icon Hetman News

Чоловік із США прожив 26 років зі шматком конструктора в носі

хлопець в окулярах

Енді Нортону вдалося дістати сторонній предмет після восьми місяців щоденного промивання носа в душі. 32-річний Енді Нортон, у носі якого застряг шматок Lego, нарешті його витягнув через 26 років. Чоловік з Фінікса (Аризона, США) стверджує, що тепер навіть може відчувати запахи квітів. Про це пише видання Daily Star, передає focus.ua.

Нортон засунув Lego собі в ніс під час гри у віці шести років. Тоді він думав, що його мама змогла витягнути всі частинки конструктора, проте це виявилося не так.

Після цього випадку Енді почав відчувати проблеми з диханням, через що йому поставили діагноз «астма» і «апное сну». Лікарі радили пацієнту висмаркуватися у вологому середовищі, щоб полегшити біль від синуситу.

Так тривало б і далі, якби одного разу з носа американця не вилетів уламок деталі конструктора.

«Тепер я відчуваю запах фарб. Сьогодні висморкався в душі, і раптом видув кубик Lego, який пролежав у моєму носі щонайменше 26 років. Навіть не знаю, що про це думати», — написав він в Instagram.

За словами Енді, його мати за допомогою пінцета витягнула всі деталі Lego з його носа, але одна деталь, схоже, була настільки маленькою й непомітною, що залишалася там усі ці роки.

Лише після восьми місяців щоденного промивання носа в душі сторонній предмет вдалося дістати.

«Чесно кажучи, мені здалося, що з носа вийшла пробка — відчув величезне полегшення. Тепер можу зробити глибокий вдих через ніс, не відчуваючи жодних обмежень», — додає він.

Нортон зазначив, що планує зберегти фігурку з конструктора на пам’ять.

Exit mobile version