Site icon Hetman News

Загиблий на мітингу Трампа, закрив від кулі свою доньку

загибла людина під часа замаху на Трампа

Стало відомо ім’я людини, яка загинула під час замаху на Дональда Трампа – 50-річний Кори Компараторе закрив собою від куль своїх близьких. Компараторе захищав свою родину, коли пролунали постріли, заявив губернатор Пенсільванії Джош Шапіро в неділю, повідомляє golosameriki.com.

«Мітинг Трампа в Пенсільванії забрав життя мого брата, Кори Компараторе. Ненависть до однієї людини відняла життя у людини, яку ми любили найбільше», – написала сестра жертви у своєму пості у Facebook у неділю.

Компараторе раніше служив начальником волонтерської пожежної служби в Баффало Тауншип. Про це повідомляє видання Pittsburgh Post-Gazette.

Шапіро сказав, що розмовляв із сім’єю Компараторе і розповів журналістам про цю бесіду в загальних рисах. «Кори помер як герой. Кори закрив собою свою родину, щоб захистити їх тієї ночі на цьому мітингу, – сказав Шапіро. – Кори був найкращим із нас».

Шапіро додав: «Кори був пожежним. Кори ходив до церкви щонеділі. Кори любив свою громаду і особливо свою родину». Шапіро описав жертву як «активного прихильника колишнього президента».

У Компараторе залишилися дружина і дві дочки.

Exit mobile version