Site icon Hetman News

Дональда Трампа випустили з в’язниці під заставу у 200 тисяч доларів

В Атланті офіційно затримали, але незабаром випустили під заставу колишнього президента США Дональда Трампа – в рамках процедури висунення обвинувачень щодо змови з метою незаконного втручання у результати виборів 2020 року у штаті Джорджія.

Трамп прибув до Атланти на приватному літаку і пройшов всі необхідні формальності – зняли його відбитки пальців та сфотографували під арештом. За менше ніж півгодини екс-президент повернувся в аеропорт. “Те, що відбулося, – пародія на правосуддя”, – заявив він журналістам та прихильникам. – “Ми нічого поганого не зробили. Я нічого поганого не зробив, і всі це знають. А от те, що вони роблять – це втручання у вибори. Вони намагаються втрутитися, і такого в нашій країні ще не було. Це їхній спосіб проведення передвиборчої кампанії”.

Трамп є фігурантом в загальній складності 4 кримінальних справ, і не всі вони пов’язані з виборами 2020 року. Обвинувачення також висунуті ще проти 18 осіб з його оточення, включаючи колишнього особистого адвоката.

Це не заважає Трампу брати участь у новій передвиборчій кампанії. Він неодноразово заявляв, що вважає порушені проти нього справи сфабрикованими та політично мотивованими.

Exit mobile version