Site icon Hetman News

Епідемія наркоманії у Лондоні: В столиці Британії з’явився новий небезпечний опіоїд

У столиці Великобританії, Лондоні, спостерігається тривожна “епідемія” абсцесів. Працівники Служби боротьби з наркотиками підозрюють, що на ринку з’явився новий опіоїд.

Повідомляється, що ситуацію в одному з районів британської столиці порівнюють з “зомбіапокаліпсисом” через кількість хворих людей, які сплять прямо на вулиці. Усі вони мають помітні рани на шкірі.

За даними ЗМІ, наркозалежні стають жертвами дилерів, які продають синтетичні опіоїди “нової хвилі”. В громадській організації “Coffee Afrik” припускають, що новий наркотик – альтернатива героїну та викликає сильну залежність. Спостереження показали, що прийом невідомої речовини призводить до таких неприємних симптомів, як виразки на шкірі, стан кататонії та агонія.

Журналісти бачили, як один з чоловіків втратив свідомість від болю, лежачи на підлозі. Повідомляється, що обидві його ноги були в крові та покриті виразками з гноєм. Соціальний працівник побачив “тривожну сцену” та викликав службу 999.

У “Coffee Afrik” розповіли, що за останні кілька тижнів жертви невідомого наркотика з’являються все більше. Представники громадської організації бачили людей, у яких на тілі виникали дірки “розміром з м’яч для гольфу” і гниття кінцівок. Вони переконані, що небезпечну речовину продають залежним під виглядом героїну або креку.

Варто підкреслити, що раніше появу виразок на тілах наркозалежних в США пов’язували з прийомом речовини ксилазин – заспокійливого засобу для тварин. За оцінкою фахівців, на популярність синтетичних наркотиків у світі вплинула заборона талібами опійного маку в Афганістані. Експерти пояснюють, що це зупинило потік героїну.

Exit mobile version