Site icon Hetman News

Китай розробив нову складну зброю прямої дії, яка може “впливати на роботу мозку і впливати на лідерів уряду або цілі групи населення”

За даними газети Washington Times, нова “нейроударна зброя” дозволить комуністичному режиму Китаю стати найбільш домінуючою світовою супердержавою:

Згідно з звітом трьох аналітиків з відкритих джерел, Народно-визвольна армія Китаю розробляє високотехнологічну зброю, призначену для порушення функцій мозку та впливу на лідерів уряду або всього населення.

Зброя може бути використана для прямого нападу або керування мозком за допомогою мікрохвильового або іншого направленого енергетичного зброї в ручних пістолетах або більш великій зброї, яка випромінює електромагнітні промені, додавши, що загроза китайської зброї для проведення мозкової війни до чи під час конфлікту вже не є теоретичною.

Звіт означає, що, ймовірно, китайці вже спрямували свою увагу на конкретних світових лідерів на Заході за допомогою нейроударної зброї, а також спрямувалися на широкі верстви населення за допомогою систем контролю розуму.

“Багато хто не знає, що Комуністична партія Китаю (КПК) та її Народно-визвольна армія (НВА) визначили себе як світові лідери у розробці нейроударної зброї”, – йдеться у 12-сторінковому звіті, копію якого отримала The Washington Times.

Міністерство торгівлі США у грудні 2021 року ввело санкції проти Китайської академії військово-медичних наук та 11 пов’язаних з нею організацій, які, за словами Міністерства, використовували “біотехнологічні процеси для підтримки китайських військових цілей та кінцевих користувачів, включаючи припущену зброю для контролю мозку”.

Протягом останніх років дипломатичний персонал США знову й знову стикається з серйозними “неврологічними проблемами”, і наразі провідною теорією є те, що вони страждають внаслідок атаки електромагнітною зброєю.

В кінці 2016 року, через рік після того, як уряд США відновив дипломатичні відносини з Кубою, працівники посольства США в Гавані почали повідомляти про незвичайні захворювання. Симптоми включали “головний тиск або вібрацію, які в деяких випадках супроводжувалися шумом у вухах, проблеми з зором, запаморочення та когнітивні труднощі”. Іноді симптомам передував гучний шум і біль.

З тих пір дипломатичний персонал США та члени їх сімей повідомили про щонайменше двісті випадків, які стали відомі як “гаванський синдром”.

Деякі з постраждалих мали лише тимчасові симптоми, тоді як інші повідомляли про серйозні неврологічні проблеми, які впливали на роботу, сон та повсякденне життя. Синдром різними способами пов’язують з тропічними цвіркунами, вірусом Зіка, але, оскільки про симптомах повідомляють переважно працівники уряду США, провідна теорія полягає в тому, що він викликаний атакою електромагнітною зброєю.

Exit mobile version