Site icon Hetman News

Не обманюй чоловіка: Жінка з США віддала виграш у лотерею своєму колишньому чоловікові

Деніз Россі з США була змушена передати свій великий виграш в лотерею у розмірі 1,3 мільйона доларів своєму чоловіку у межах довгого розлучницького процесу.

Уродженка Каліфорнії розірвала 25-річний шлюб і подала на розлучення з чоловіком Томасом всього через 11 днів після того, як виграла велику суму в лотерею, приховавши свій виграш від свого тодішнього партнера. Деніз виграла 1,3 мільйона доларів і вирішила зберегти цей виграш у таємниці від свого чоловіка. Томас дізнався про перемогу в лотерею через кілька років після їхнього розлучення в 1996 році, коли отримав листа від компанії, яка виплачувала одноразові трансферти за виграш. Чоловік представив цю інформацію у суді.

Далі суд дізнався, що Деніз відправила оригінал чека на адресу своєї матері. Пояснюючи причину розлучення під час перемоги в лотереї, жінка заявила, що вона “хотіла позбавитися від цих стосунків протягом багатьох років”. Проте у її чоловіка була інша версія.

“Вона хотіла, щоб я дуже швидко виїхав з дому. Це не схоже на неї – так себе вести”, – розповів Томас.

Через кілька днів після виявлення обвинувального листа Томас домігся судової заборони і звернувся до суду, де суддя вирішив, що вона порушила закони, що стосуються розкриття інформації про активи та кошти, і діяла обманом або з злісним наміром. Деніз, якій тоді було 49 років, зобов’язали виплатити колишньому чоловікові, якому тоді було 65 років, 20 щорічних платежів по 66 800 доларів, що складає вартість всього виграшу.

Адвокат Деніз, Конноллі Ойлер, заявив, що вона могла б утримати виграш, якби чесно про нього розповіла.

“Я міг би успішно доводити, що це її окрема власність. Або ми могли б посперечатися і досягти якої-небудь угоди. Але суддя розлютився і віддав все чоловікові”, – сказав він.

Exit mobile version