Site icon Hetman News

Президент Азербайджану Ільхам Алієв направив вітальний лист Володимиру Зеленському з нагоди Дня Незалежності України: Що було написано у листі?

Президент Азербайджану Ільхам Алієв направив вітальний лист президенту України Володимиру Зеленському з нагоди Дня незалежності України.

У листі глава азербайджанської держави висловив впевненість у тому, що азербайджано-українські відносини й надалі будуть розвиватися відповідно до цілей і завдань, відображених у Спільній декларації, яка була підписана під час його візиту до України в січні минулого року.

«Впевнений, що відповідно до інтересів наших народів ми послідовно продовжимо спільні зусилля з розширення дружніх відносин між Азербайджаном і Україною та зміцнення взаємовигідної співпраці», – відзначив глава держави.

«Азербайджан поважає суверенітет і територіальну цілісність всіх держав, включаючи Україну, постійно дотримуючись Статуту ООН, норм і принципів міжнародного права. Ми завжди пам’ятаємо про гуманітарну допомогу народу України та готові надавати йому необхідну допомогу у майбутньому», – додав президент Азербайджану.

Exit mobile version