Site icon Hetman News

Світ втратив легенду: Помер італійський співак Тото Кутуньо

Тото Кутуньо пішов з життя. Всесвітньо відомий італійський співак помер у Мілані в лікарні Сан-Раффаеле. Смерть, як повідомляється, настала в результаті тривалої хвороби, яка загострилася протягом останніх місяців.

Сьомого липня Кутуньо виповнилося 80 років.

Музикант здобув популярність завдяки своїй пісні “L’italiano“, яка була представлена на фестивалі в Сан-Ремо у 1983 році. Він також став переможцем конкурсу в Сан-Ремо (1980) і конкурсу “Євробачення-1990” у Загребі.

Сальваторе Кутуньо народився у тосканському містечку Фоздіново 7 липня 1943 року, у розпал Другої світової війни, проте незабаром його родина переїхала до регіону Лігурія.

З самого раннього віку майбутній співак виявляв схильність до музики. Заохочуваний родиною, у шістдесяті роки він почав грати на барабанах у групі “Toto e i Tati“, а пізніше сформував групу “Альбатрос“.

В кінці сімдесятих років Кутуньо розпочав сольну кар’єру, підкоривши публіку такими альбомами, як “Voglio l’anima” (1979), “La mia musica” (1981) і “L’Italiano” (1983). З 19 січня 2019 року Кутуньо був членом журі передачі Ora o mai più в Італії.

Кутуньо писав пісні для Джо Дассена, Мірей Матьє та Адріано Челентано.

Exit mobile version