Site icon Hetman News

Жахлива екскурсія: В Таїланді школярка народила дитину під час екскурсії та викинула її у сміттєвий контейнер

У провінції Наратхіват, Таїланд, учениця сьомого класу народила в туалеті та викинула новонароджену дитину в сміттєвий контейнер. Про це повідомляє The Thaiger.

У дівчинки під час автобусної екскурсії почалися сутички. Одна з однокласниць помітила, що подруга забруднила сидіння кров’ю, і звернулася до вчителя за допомогою. Вчителька, припускаючи, що у школярки розпочалася менструація, запропонувала їй відвідати туалет, коли автобус зупиниться на автозаправній станції.

Дівчина провела в кабінці туалету багато часу. Вона самостійно народила, а потім викинула немовля у сміттєвий контейнер. Після цього школярка повернулася в автобус і, не розповівши нікому про подію, сіла на своє місце та продовжила шлях разом з однокласниками.

Незабаром влада отримала повідомлення про знайдену в сміттєвому контейнері новонароджену дівчинку. Матір малюка вдалося виявити завдяки записам з відеокамер спостереження.

Поліція доставила підлітка до лікарні, де вона знову возз’єдналася з дитиною. Школярці надали медичну допомогу та психологічну підтримку.

Exit mobile version