Site icon Hetman News

Для Telegram вийшло масштабне оновлення із зручною функцією

Telegram

Розробники Telegram випустили нову версію свого месенджера, в якій з’явився редактор стікерів. Тепер користувачі можуть створювати власні стікери або стікерпаки прямо всередині додатка.

Щоб створити новий стікер, потрібно натиснути на кнопку із зображенням стікера у рядку введення повідомлення. Потім у відкритій панелі слід натиснути кнопку “+“, після чого відкриється редактор. В ньому можна вибрати будь-яку фотографію та перетворити її на стікер. Там можна обрізати зображення, вирізати об’єкт, видалити фон, додати напис, малюнок, емодзі, GIF або анімовані стікери з Telegram. До вирізаного об’єкта також можна додати білий контур для кращої видимості.

Після створення стікера користувач може відразу відправити його в чат або створити цілий набір стікерів, придумавши назву для нового стікерпаку. У новий набір можна додавати будь-які стікери, які є в месенджері.

Поділитися своїм стікерпаком можна, надіславши будь-який стікер із нього співрозмовнику. При натисканні на цей стікер, він побачить всі зображення з набору. Крім того, кожен набір має унікальне посилання, яке можна використовувати для швидкого доступу до набору. Повний список нововведень перелічено в блозі Telegram.

Такий спосіб є більш швидким та зручним порівняно з минулим, коли для створення стікера потрібно було мати зображення певного формату та роздільної здатності.

Exit mobile version